Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Tüm iş verenlerimizin en sağlıklı hizmeti verdiklerinden emin cereyan etmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla fiilini yaptırman bağırsakin, Armut üzerinden öneri seçtiğin hizmetleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna tuzakıyoruz.

Google ADS, sunduğu imkanlar ile bu bileğişçilikikliklerin tamamını yapabilmenizi sağlar. Bunun yanı sıra sizler midein tavsiyeler bile sunarak henüz esen hatimelar almanıza yardımcı olur.

İŞLETMENİZE ZİYARETLERİ ARTIRIN Kullanıcıların konuletmenizi haritada bulmasına yardımcı olan işletme reklamlarıyla sizi elan bir araba müşterinin görüşme etmesini sağlayın.

Ardından pres adınızı girmeniz gerekecek. İşletme adınızı girin ve Ahir bölüme tıklayın.

Google reklam ajansı ile çdüzenışmak ve reklamlarınızı geniş kitlelere iletmek mı istiyorsunuz? Vakit kaybetmeden önerme elde etmek dâhilin haberleşme sayfamızı kullanabilirsiniz.

Elan sonrasında da yalnız şeşndaki Tavzih 1 ve Izah 2 aksamını doldurun. Peşi sıra formun şeşndaki İşletmeyi Mabeyin kısmına telefon numaranızı girin. Böylecene potansiyel müşterileriniz reklamınızdaki telefon numarasına tıkladıklarında aracısız size ulaşsın.

Şimdi reklam oluşturma formunun altındaki Sonraki butonuna tıklayarak kampanyanızı oluşturmaya devam edelim.

Bu şekilde abur cubura ödeme yapmamış oluyorsunuz. Menfi Anahtar kelimeler ile alakasız reklamlara son veriyoruz.

Bir ayrıksı örnek ise şu: Diyelim ki Google Ads ile Google’a 100 TL’lik bir reklam verdiniz. Bu reklamınız her zaman yüzlerce kişiye gösterilir.

Google Reklam Yönetimi, Google Ads olarak da bilinir, sayısal pazarlama stratejileri kapsamında kullanılan bir reklam platformudur. Google Ads, kullanıcıların Google’da taharri yaparken, YouTube kabilinden video sitelerinde gezinirken, Gmail hesaplarını kullanırken yahut google reklam ajansı Google Display Network’teki web sitelerinde gezinirken reklamlarınızın gösterilmesini esenlar.

Rakip analizleri doğrultusunda en tesirli reklam temellıkları ve izahatını oluşturabilirsiniz.

  “Teklif ver” seçeneği kampanyalarınıza eklediğiniz kitlelerin tekliflerini düzenlemenize yardımcı olurken,  “hedefle ve önerme ver” seçeneği ise oluşturduğunuz kampanyayı sadece eklediğiniz kesime göstermenizi esenlar.

Taharri yaptıktan sonra fevkdaki kadar bir ekranla kontralacaksınız. Bu ekranda, anahtar kelimelerin ortalama mahiye taharri sayısını, yarış istatistiklerini, vasati vermeniz müstelzim teklifleri görebilirsiniz.

Lacerem yazdığınız her reklam metni kullanıcıları reklamınıza tıklamaya itmeyecek yalnız testler yaparak en bol tıklama tenasüpına malik olmayı hedefleyebilirsiniz.

Report this wiki page