Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Google Ads Yasaklı Reklam Grupları arasında telif hakkı yasalarına aykırı, dirlik hizmetleri ve ilaç reklamları, siyasal kelepir propagası kabil unsurlar bâtıneren reklamları

Google Reklam fiyatları yahut reklam ita ile müteallik merak ettikleriniz dâhilin: canlı destekten, yazı versiyon sahaından veya telefon araması ile bilim talep edebilirsiniz.

Anahtar kelime planlayıcı:Yeni anahtar kelime fikirleri edinebileceğiniz, anahtar kelimelerle alakalı rekabet detayları veya yaklaşık arama hacimlerini görebileceğiniz bir vasıtatır. Birazdan bu araca henüz yakından bakacağız.

Reklam grupları ve hedefleme seçeneklerini optimize edin: Reklam gruplarını ve hedefleme seçeneklerini optimize ederek, reklamlarınızın elan haklı ve hedeflenmiş olmasını katkısızlayın.

üste Google Ads Aldatmaışveriş reklamları doğrudan veya dolaylı şekilde alışverişletmenizin satımlarını arttırmaktadır. Google Ads ile reklam kampanyanızın başlangıçarı ve başarımını ölçebilirsiniz. Google Ads size kullanıcıların hangi reklamlara tıkladıkları, maruz ne reklam üzerinden ürün sepete ekleme yahut satın ittihaz sorunlemi gerçekleştirdiği kadar birmebzul veriyi öğrenme imkanı sunar. Bu sayede reklam stratejinizi bileğerlendirebilir ve duruma nazaran optimize edebilirsiniz.

Daha sonra da çabucak altındaki Tafsil 1 ve Açıklama 2 kısımlarını doldurun. Arkası sıra formun altındaki İşletmeyi Boşluk kısmına telefon numaranızı girin. Sonunda potansiyel müşterileriniz reklamınızdaki telefon numarasına tıkladıklarında aracısız size ulaşsın.

Google reklamlarıyla kontrol fail kullanıcılar reklamınıza tıklayıp web sitenizi ziyaret ettiği bugün yada sizi aramış olduğunda ödeme yaparsınız. Kısacası; reklamınızdan sonuç aldığınızda mangır ödersiniz.

Cezrî Reklam Ajansı Olarak; Reklam kesimünde hareket gösteren onlarca firmadan biriyiz. Gayemiz hiçbir firmanın emeğine çekinmeksızlık eylemek bileğil fakat bizi onlardan kocaoğlanran bir başkalık var.

Olmak sinein google reklam ajansı bir kursa katılın, peşi sıra şehadetname karşı ve çallıkışdamızlık kafalayın. Eninde böylece Google Ads'de essah bir uzmanlık geliştirecek ve bunun tüm getirilerini elde edebileceksiniz.

Bu metriği iyileştirmek yürekin Tıklama oranı ali bir reklam metni , hızlı açılan bir sayfa deneyimi ve dobra bir öneri stratejisi uygulamanız gerekiyor. Bu konuda zahmet çekiyorsanız SEOPix Ads danışmanlığı almanızı tavsiye ediyoruz.

Tıklama başına maliyet kısaca TBM olarak bilinir. Reklamın bir kez tıklanması huzurlığında ödediğiniz ücrettir. Bu ücret sınırlı kriterlere nazaran bariz açık artırma yöntemi ile anlık olarak belirlenir. Tıklama başına maliyeti belirleyen kriterler şu şekildedir:

Google Ads kullanıcılara kitle hedefleme özelliği kullanımı kucakin bulundurduğu verileri sunar. Bu sayede reklam kampanyanızın hedfe kitlesini evetş ve cinsiyet kabilinden detaylı demografi kriterleri üzerinden belirleyebilirsiniz. Bununla birlikte uğur kitlenize dahil olmasını istemediğiniz kitleleri aynı şekilde yaş, cinsiyet, ilgi alanları ve verilere bakılırsa hariç tutabilirsiniz.

Google Ads: önceki adıyla Google AdWords, Google’ın kontrol neticelerinda, iş vasatğı sitelerde yahut Youtube’da reklamlarınızı göstermenizi sağlayan bir online pazarlama aracıdır.

Bu sayede AdWords hesaplarınıza eklediğiniz anahtar kelimeleri sınırlandırabilir, müntesip aramalarda tetiklenmesini sağlamlayabilir ve dilediğiniz aramalarda reklamların gösterimini engelleyebilirsiniz.

Report this wiki page